Världens kanske bästa app!

Har faktiskt vart väldigt duktig den här veckan med mina promenader. Har gått alla dagar nu utom idag, och då minst 5 km per dag, 8.5 i onsdags. Fan det känns bra på allvar, och inte jobbigt heller och gå, utan det känns skönt! Skönt att röra på sig och vara ute i friska luften.

Har ju fått tips om världens kanske bästa app också av JD! Tack som fan! Haha


RunKeeper heter den. Och den berättar exakt hur långt man gått, hur fort, hur mkt kalorier man bränt och så visar den även på en karta vart man gått. Hur coolt som helst. Man blir ju mer taggad med när man ser hur fort man går! Sjukt bra är den! Sen gr den ju även att koppla till facebook så alla kan se!

Första dagen på resten av mitt liv!

Idag är dag 1 på min viktresa! Haha så allvarligt det lät! Men jag måste ju verkligen skärpa mig nu och verkligen försöka göra något åt min vikt. Börja motionera lite och tänka på vad jag äter! Lättare sägt än gjort dock, men jag ska fan försöka och lyckas!:)

Så idag på morgonen när jag lämnade min son på dagis, så var jag och svägerskan ute och gick! 5 km, inte ialla det hehe!

Tog dock 1,13 h, men de blir ju bättre och bättre för varje gång, är ju ganska otränad nu och man får ju starta försiktigt!

Ska försöka ut och gå varje dag nu! Var ju hur skönt som helst och solen sken! Man känner sig som en bättre människa på nått sät när man rör på sig och äter nyttigare! :D

Börjar bra det här! ;D



Jag är sån stolt tvåbarnsmor!

Ojoj att hitta tid till o blogga när man har två barn, det är verkligen inte lätt.

Har ju knappt ens suttit vid datorn nu på en vecka. jag måste verkligen lära mig hur man bloggar från mobilen, så ja får igång en här bloggen igen!!! Får kolla upp hur faniken man gör!

Hur som så är barnen iallafall jätte dukiga! Lillflickan äter och sover bra, och skriker nästan aldrig "förutom ibland när hon tappar sin älskade napp ;P hehe" Och storkillen är med jätteduktig, han lyssnar "oftast" när man säger till honom. Men det är klart han är otroligt nyfiken på sin lillasyster! :D

Jag är en så stolt tvåbarnsmor! :D

Att vakna Kl 6 är lite sovmorgon här!

God morgon alla vakna!

Bloggar tidigt idag, tur jag inte blogga när jag vakna kl 6 för då är detnog inte så många andra som är vakna! ;P

Och då är ändå kl 6 lite sovmorgon här, eftersom lillkillen brukar vakna vid fem vanligtvis, men försöker få honom att sova lite längre iallafall så ja med får sova lite haha

Jag har ju så svårt att gå och lägga mig på kvällarna. Iförsig har jag vart ganska trött nu sen ja kom hem från bb, men jag kan ändå inte gå och lägga mig före Big Brother! Synd det sänds så sen, 22-23 o sen kommer man inte isäng o somnar förens en timme senare iallafall, o sen upp vid kl 6 igen, det är härligt de haha Men det är väl så de är och vara småbarnförälder, det är bara och acceptera ;P

Idag blir väl en lug och tråkig dag som vanligt! Vi skulle ju ha påskpysslat med svärmor och svägerska med familjer, men så har ett barn kräkt! Usch så tråkigt med alla dessa sjukdommar!

Så det blir väl att sitta hemma idag, eller ut en sväng måste jag ju hur som och gå av mig fettet lite haha! Jag måste ju börja nu, så jag blir smärt och smidig! Blir dock godis denna vecka eftersom det är påsk. Kan inte så emot!!!


Älskar dessa chokladägg ;)

Jag skulle kunna ge vad som helst!

Gu så härligt väder det har varit idag!

Trökigt då att man sitter i en lägenhet på andra våningen! Man känner sig som instängd i en bur, när det är så fint väder ut! Allt man vill är att vara ute hela dagen, men det är ju inte så lätt.

Så nått jag verkligen drömmer om nu är en lägenhet eller radhus med altan och en liten trädgård. Så man bara enkelt kunde gå ut o sätta sig i solen och barnen kunde va ute och leka!

Skulle nästan kunna ge vad som helst för att få bo så just nu!!!

Så deppig man blir!

Att fördela sin tid mellan två barn är inte det lättaste!

Usch så många dagar det har gått nu, men inget bloggande! Men ni får fatiskt ha lite översikt, vi har ju fåt en till liten familjemedlem. Och jag kan lova att de verkligen är skillnad mellan att ha ett barn och ha två! Nu har man en till lite att ge sin uppmärksamhet plus att den store nästan behöver ännu mer uppmärksamhet än förut för att inte känna sig utanför. Det är ett otroligt knepande och knåpande att få det så bra som möjligt för dom båda. Men man gör så gott man kan, man kan ju inte precis dela sig på mitten! Skulle vara väldigt bra om det gck dock!





Nu har vår lilla flicka äntligen kommit!

Nu har vår lilla flicka äntligen kommit till oss :D Hon kom den 12 april kl 01:14 Hon vägde 4345 g och var 52 cm lång! Hon är världens godaste och vi är så lyckliga! Även storbror välkomnade henne med flera pussar hihi han var så god med henne när han såg henne :D


Känner i hela kroppen att man är gravid!

Fy tusan säger jag bara! Efter denna dag så känner man i hela kroppen att man är gravid!

Har just vart och stor handlat på Willys, och de var ju inte de lättaste o roligaste att dra omkring på en stor kundvagn fullproppd med varor! Fick så ont i magen, så ja knappt kunde gå i slutet. Så nu blir det nog sängen snart så man får vila upp sig lite! (inte några värkar ja kännt dock, men dom får gärna komma nu!)

Nu har man iallafall mat hemma, o blöjor o allt sånt. Så det känns bra! Nu är det bara lite sm saker kvar att fixa, sen är man helt redo här. Hoppas lillflickan också är helt redo snart!!!

7 dagar kvar!

Gu så duktig ja vart på och bloggat.. NOT!!!

Haha men jag kan ju säga at det hänt mycket ändå! Försöker få klart det och förbereda det mest nu innan lillan kommer. Idag har jag vart så duktig och dammsugit, torkat golven, dammat och plockat! Håller även på att tvättar. Så ikväll är man väl hel sliten efter denna dag hehe :P

Är ju skönt iallafall att man har de mesta fixat och tvättat för man vet ju inte när hon kom komma nu! Har börjat få förvärkar och riktigt ont i svanken, så kroppen håller väl på och övar upp sig nu för förlossningen. Just nu känns det som om det kan få ske när som helst, för man börjar bli riktigt trött på och gå runt med den här magen, nu vill man bara hålla sin lilla i famnen!!!

Dagar kvar tills vår lilla flicka beräknas komma!

RSS 2.0