Jäkla lchf!!!

Fan jäkla LCHF! Är så himla yr och snurrig i huvudet hela tiden!!!

Vad ska man göra åt det lixom, är det någon som kör lchf som har något tips?! För så här kan man ju inte gå runt! :S

Ååå sån lycka!

Imorgon kommer nämligen min mamma och lillasyster på besök "1.5 vecka"!! DOm bor drygt 90 mil bort så det är inte ofta vi ses! Senast var i Julas, så dom har inte sett lilla "läs stora" S och vår lilla nya bebis :P Stackars dom lixom som missat så mycket!

Men nu kommer dom äntligen! Sen åker vi med dom upp till norrland och stannar minst hela Juli ut, vilken underbar sommar det kommer bli!!

Puss på dom!!!

Vill bara säga en sak!

Att rödlök är fucking awesome!!!



Fy tusan jag åt just en liten pinnglass "j...

Fy tusan jag åt just en liten pinnglass "ja jag vet dåligt, men ja var så himla sugen" any who.. Nu har jag så jäkla ont i magen! Jäkla glass! Varför åt jag den överhuvudtaget nu undrar jag?! Det var verkligen inte värt det!!! :( Tur att jag sått emot o köpt en chokladkaka som jag så många gånger har varit sugen på o göra, tänk då så ont i magen jag fått! Ganska bra ändå att man blir dålig när man äter sötsaker o sånt, för då blir det ju ännu lättare att låta bli!


Wow det funkar verkligen!!!

Usch så dålig jag vart på o uppdatera vad jag ätit dom senaste dagarna! Men vet ni vad!? Vad jag nu har ätit lchf-mat, fungerar verkligen. Jag tjuvvägde mig i morse "skulle ju ingentligen väntat till på onsdag då det gått en vecka med lchf, men jag kund einte vänta haha" och jag har faktiskt gått ner 2 kg!!! Fan va gött! Det funkar verkligen, lchf!

Så glad är jag! Och det här innebär alltså att jag nu väger 103.5kg, snart under 100 alltså! Fatta ni under 100, det är stort!!! Kan inte beskrivas i ord! Men dock ganska långt kvar till 80, som jag iallafall vill gå ner till! Men nu är jag iallafall en bit på väg!

Det här gjorde verkligen min dag!!!

Jaha då säger jag äntligen god natt för id...

Jaha då säger jag äntligen god natt för idag. Har vart en jättetrevlig dag men mycket folk och firande, då min sambo fyller 27 idag. Hipp hipp hurra på dig älskling! Så mysig kväll har det vart med hihi ;P Ibland är då nästan allting perfekt! :D


Min jammiga frukost idag! Det vart lite ex...

img_7838 (MMS)

Min jammiga frukost idag! Det vart lite extra lyx hihi o såklart en stor kopp kaffe till!


Dag 2 - LCHF

Dag 2 LCHF Meny:

Frukost: Omelett med kyckling, majs, tomat o turkisk yoghurt till.
Lunch: Stekt kassler med hemmagjord blomkåls och broccoli mos, med vitlökssås till.
Middag: Lchf-macka med coleslaw, tomat, sallad och choricco.

 

I övrigt har jag bara druckit kaffe!

 

Uppdaterar senare idag med en bild på lunchen :P

Måste bara visa er mitt goda kvällsmål! Sk...

img_4373 (MMS)

Måste bara visa er mitt goda kvällsmål! Ska bli super gott haha Vad min lilla kvällsmacka innehåller får ni veta i morgon ;)


Min första dag med lchf!

Snacka om att man får äta god mat med lchf, plus att man blir riktigt mätt!

 

Så här åt jag min första lchf-dag!

 

Frukost: Omelett med bacon, rödlök, majs, tomat o ost. O så lite creme frache och majonäs till.
Lunch: Kycklingklubba, hemmagjord coleslaw och boccoli.
Middag: Ett ägg med majonäs, och lchf-bröd som ja snodde från JD!

 

Inget småätande, förutom några tomater hehe vilket ja anser inte är så farligt!

 

Riktigt duktig har jag vart haha, säger jag efter en dag oxå! Kanske borde vänta en vecka och se om det går lika bra då!

Sista dagen innan sommarlov!

God morgon!

Sitter här med den första koppen kaffe för dagen, underbart! Är faktiskt ganska pigg idag trots allt. Somnade vid tolv och upp vid halv sex, men inte trött för det great!!!

Ska snart iväg med sonen till dagis. Sista dagen idag sen blir det sommarlov! Så då får man se till och aktivera honom hela dagarna. Lite drygt hehe :P Men min mamma och syster kommer om en vecka så då får vi hitta på lite roligt att göra!

Nä nu time to get ready!

Fan va jag älskar att kunna smsblogga :P S...

Fan va jag älskar att kunna smsblogga :P Så skönt o slippa ta fram datan. Och man kan ju blogga när som helst o vart ifrån som helst haha Ligger tex i sängen nu o tänkte ja skulle blogga lite innan jag stänger dom blå (läs bruna!). Tänkte skriva o berätta om min första lchf dag imorgon. Men jag kan ju avslöja lite o säga att det faktiskt gott mycket bra. Känner mig riktigt stolt över att ja inte ätit nått onyttigt haha. Nå väl nu ska jag ta sängen, så vad jag ätit för smarrigt idag kommer upp på bloggen imorgon! Så sussa sött mina kära vänner ;P så hörs vi imorgon!


Ligger här med den värst magknipen ever!!!...

Ligger här med den värst magknipen ever!!! Känns ju verkligen som om man kommer somna snart o sova gott inatt. Eller inte! Suck.. Imorgon ska jag iallafall försöka börja lite med lchf! Vi får se hur det går. Huvudsaken jag håller mig ifrån godis o sånt iallafall, de blir kämpigt bara det. Men nån gång ska man väl lyckas! Och jag behöver verkligen gå ner en del. Kanske blir man lyckligare o tycker om sig själv då! Man kan ju iallafall hoppas, för då finns det ju iallafall nått o kämpa för!


Jag känner mig som en fjortis!

Jag är helt beroende av nya 90210! Är inne på tredje säsongen nu, och jag hoppas verkligen det blir flera.


Det är verkligen härligt med ungar ibland!...

Det är verkligen härligt med ungar ibland! Särskilt när dom bestämmer sig för att vakna kl 4 på morgonen. Plus att jag somnade inte förens vid tolv, så de vart ju inte mycket sömn där heller. Sonen somnade iallafall som tur om efter en timmes gnällande, och sov sen 50 min till. Alltid nått ;P Så det kommer väl bli ej härligt ser dag idag. Kanske jag till o med låter sonen sova lite middag så ja med kan ta en tupplur. Hihi ja vi får se.


Jag tävlar om en cool Earcuff!

Jag är med och tävlar om en cool Earcuff på Emmas blogg!



Följ mig med bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Min kära son brukar sno min mobil, och då ...

img_5134 (MMS)

Min kära son brukar sno min mobil, och då kan man hitta bilder som den här i sitt galleri ;D


Jag är jätte taggad på LCHF!!!

Är jätte taggade på LCHF nu! Fan om jag ska lyckas nån gång o gå ner i vikt så är det väl nu!

 

Tänkte börja till nästa helg, då jag fåår pengar och kan fylla kylen med BRA mat!

 

Känns verkligen bra det här, känns som en metod som till o med jag kan lyckas med. För man få ju äta gott. Inte bara en massa grönsaker och mat med inge fett i. Utan här är det fett man ska äta bla Haha. Om det nu funkar så bra som alla säger det återstår ju att se! HUr som helst så är jag iallafall positivt inställd! Tror det är bland det viktigast, och att man tror på sig själv, tror att man kan lyckas.

 

Och den här gången tror jag! Tror på mig själv!

Förvirrad!!!

Hur ska man göra när man måste fatta stora beslut och när man i en familj inte är överens?! Hur man än gör så blir det inte 100 % bra för alla, men ibland måste man faktiskt tänka på vad som är bäst för hela familjen eller?! Ska man då inte kunna offra lite för att det ska bli så bra som möjligt för hela familjen?!?!

Jag är hookt!

God morgon everybody!

 

Sitter här med lite frukost för det kurrar i magen! Vart några frallor (förlåt lchf! men jag ska ju inte börja med dig förens om nån vecka ;) ), och såklart en stor kopp kaffe! Fläkten är redan i full gång här, för det är kvavt idag. Blir nog säkert oväder idag med!

 

Nå väl, nu ska jag börja på frukosten och fortsätta se 90210, är hookt! Haha

Varför klagar man jämt på vädret!?

När det är kallt så längtar man efter sommaren och värmen, men när det väl blir varmt så klagar man på att det är för varmt!

 

Och jag måste tyvärr säga att jag är en av dom som säger precis så här! PÅ vintern är det alldeles för kallt och jag klagar på det och sen på sommaren då klagar jag på att det är för varmt istället! Jag skulle helst vilja ha vår hela tiden! Det hade vart perfekt!

 

Men eftersom det nu är sommar och varmt ute så tänkte jag klaga lite på det!

 

 

Det är alldeles för varmt ute idag! Jag dööööör! Sitter här vid datorn med fläkten på! SÅ underbart är det! Haha För ute orkar jag inte vara! Jag väntar bara på att regnet kommer nu, för det är så kvavt! Det är dock skönt med regn, skönt när det varma försvinner för en stund och det blir lite skönare ute!

 

Det jobbig med regn är dock att det är så himla blött! Men det får man väl stå ut med antar jag! Haha

 


Jag är sockerberoende!

Fan jag blir så jäkla arg på mig själv ibland! Jag vill ju böja äta hälsosammare, gå ner i vikt osv.. Men vet ni att ändå fast jag vill så mycket och försöker så sitter jag ofta ändå och äter godis. Händer ofta att jag bara trycker i mig och samtidigt tänker att jag ju inte ska äta, men ändå äter jag. Äter ofta godis och onyttigheter fast jag är mätt också! Fattar ni jag bara sitter och trycker i mig utan anledning! Eller för att tillfredställa nått slags behov, för att bli hög på socker?! Hur sjukt är inte det!

 

Samtigt som jag äter godis så tänker jag på att ja ju igentlige inte ska äta godis och att det inte är bra för mig, för jag vill ju verkligen gå ner i vikt. Men ändå slutar jag inte, jag bara fortsätter och äta och äta!

 

Och det jag blir mest bgesviken på är att jag sviker mig själv! Jag har lovat mig själv att jag verkligen ska försöka bättra mig så många gånger, men ändå går det aldrig!

 

Man känner sig ibland som en knarkare, som aldrig kan få nog!!!

Kjoltajm!

Ja tänkte det var dags att köpa en kjol, vilket ja inte har gjort på dom senaste 10 åren kanske! Jag hatar kjolar! Dels för att man visar benen, mina fula ben usch. Och dels för att låren går ihop när man går, vilket gör ont ont!

 

Men nu får det fan va nog, jag skiter i vad alla andra tycker, skiter i att mina ben syns! För jag tänker inte svettas ihjäl i sommar! Och kjol är skönt, det luftar och man slipper bli så himla varm. Så idag hittade jag faktiskt en skaplig kjol på Kappahl!

 

 

Så i sommar går jag i denna kjol, bara så att ni vet!

RSS 2.0