Toppen dag!

Nu har vårt nya modem äntligen kommit. Har iförsig bara varit utan sen i söndags, men man känner sig verkligen invalid utan internet! Tur jag har Iphone iallafall så jag kan använda Facebook! Haha

 

Idag har det vart en toppen dag! Varmt väder kan man lugnt säga, så mesta dels av dagen har spenderats ute. Har också vart på första träffen på mammagruppen idag. Det gick faktiskt väldigt bra, och var riktigt roligt. Alla andra mammor var så snälla så :)

 

Imorgon blir det efterkontroll på mvc, så får se hur det går..

 

Nu ska jag slänga mig i soffan, äta lite glass och kolla på Desperate Housewifes och sen Big brother!

Idag tycker jag synd om mig själv!

Känner mig så himla låg idag av någon anledning, och allt känns bara skit!

 

Hur man ens orkar va människa ibland undrar jag, livet skulle va mycket lättare som fågel eller katt kanske.. Inge krav på sig, inte massa sysslor, inga skrikiga barn o kärleksproblem! Tänk vad skönt livet skulle vara då!!

 

Kanske är det vädret!! Grått och regnigt!

 

Var ju iallafall duktig och var ute o gick 6km imorse! Men nu ska jag bara vräka i mig glass och tycka synd om mig själv! Och skita i allt annat, orkar inte tänka!!!

Måndag=Nystart!

Ja usch den senaste veckan har jag inte vart så dukitg med att gå och jag har ätit som en häst! Haha Så imorgon blir det ändring på den saken! Måndag = Nystart!

 

Och nå jäklar måste jag skärpa mig! Både med att gå (vilket jag ju iförsig har varit bra på!) och sedan med det man stoppar i munnen! Inge godis och läsk, högst på en dag i veckan om jag nu är sugen! Sen ska jag inte äta nä annat är såna riktigt fullkrnsmackor och lite pasta/ris/potatis!

 

Tänkte härma JD och skriva matdagbok. Vilket nog gör så¨man mer tänker på och äta rätt tror jag, eftersom man måste redovisa allt till er läsare. Sen ska jag redovisa träningen oxå!

 

Nu jäklar måste jag skärpa mig! Har ju gått som en idiot i flera veckor utan att det har hänt nått på vågen! Men om jag äter bra nu också så måste det väl hända nånting tycker jag"

Full kyl och sprucken tand!

God morgon alla :)

 

Nu ska ni så se min välfyllda goa kyl haha Nu mår man gått när kylen är full! Synd bara att man inte kan äta nånting! Ni kan ju gissa att jag har otur. För de var nämligen inte en lagning som hade låsnat från min tand, det är själva tanden som har spruckit! Den är av på mitten! Hur det nu kan vara möjligt, ja trodde emalj var hårt men tydligen inte! Jaha så vad ska man göra nu?! För o laga det kostar väl multum! Antar jag få dra ut den och gå med en glugg?! Snyggt värre när man är runt 20! :S

 

 

Och Nej JD det är inte godis du ser på kylsdörren, det är bara en inbillning! ;P

Helt fucking otroligt!!!

Tyvärr mina fans (JD nån mer?!), så vart det ingen uppdatering av mitt välfyllda kylskåp igår! Anledning till det är en av mina jävla tänder! Satt och käkade en macka när det helt plötsligt kändes som om jag bet i en stor sten. Och nu visa det sig att det troligen har låsnat antingen en lagning eller en bit av tanden!

 

SÅ jäkla onödigt! Fucking tänder! Var så irriterad här igår att det nästan rykte ur öronen på mig! Det var den sommaren ungefär, hur ska man nu ha råd och göra nånting annat! Jag hoppas innerligt att man kan ta det på avbetalning, får några tusen kommer de ju säkert gå på!

Och inte fick jag någon tid idag heller. Såklart så jobbade bara en tandläkare idag, och hon hade fullt! Helt jäkla otroligt, 1 tandläkare, skojar du med mig eller!? Så nu får jag väl gå och knapra alvedon hela helgen, plus att jag såklart knappt kan tugga heller! Himla roligt!!!

Idag får man en välfylld kyl igen! Happy!

Idag får jag pengar (eller ja sambon), så idag bär det av och storhandlas på Willys!
Och det kan behövas kan jag säga. Se bara hur ödsligt det är i vår kyl nu!


Man mår så jäkla bra när man har en välfylld kyl, nu mår man inte så bra haha nu finns där knappt nått att äta. och lika ödsligt är det i frysen också! Men idag blir allt välfyllt igen, och det får ni såklart en bild på senare idag! :D

Veckans Hiss & Diss!

Veckans Hiss & Diss:

Hiss:
1. Gårdagens konsert på Svt1 med Lady Gaga!
-   Min stora idol och insperationskälla.
2. Alla morgon och kvällspromenader jag hunnit med!
-   Har hittills gått 2.6 mil denna vecka, liten applåd till mig ;P
3. Nicki Minajs ass i videon Massive Attack
-   Vi skulle väl alla vilja ha en rumpa som Nicki eller!?

Diss:
1. Att Peter i Big Brother är nominerad denna vecka!
-   Hur ska man kunna klara sig utan den härliga Peter licksom?!
2. Min jäkla träningsvärk jag fått av att gå så mycket!
-   Plus att jag har skit ont under fötterna, fast jag har bra gåskor :S
3. Allt regn och åskväder som vart!
-   Men jag antar att regnet bara är bra, men åskan kan ju sticka o brinna!

Lista på dom 10 värsta sockerbomberna!

Har hittatt en bra lista på Expressen, där dom listar dom 10 värsta sockerbomberna!

1. Läsk och saft.
2. Socker i kaffe och te.
3. Godis.
4. Kaka.
5. Choklad.
6. Mjölkprodukter med tillsatt socker.
7. Juice.
8. Socker på havregryn.
9. Smoothie
10. Torkad frukt

Kommer i ett senare inlägg skriva om hur jag konsumerar dom olika sakerna och vad jag kan göra åt de för att sluta!

Hela listan plus mer info hittar ni här!

Rösta nu kvar Peter!!!

Fan med att Peter sitter denna vecka, mot inga mindre än Gurkan och Katerina dessutom! Det blir en riktig rysare ikväll med andra ord. Jag vill verkligen inte att Peter ska åka ut!

Hur kan man vilja ha ut den här snubben lixom!!!

Sicket morgonkaos!

Haha har insett at det kanske inte är så lätt att vara tvåbarnsmamma! Speciellt inte på morgonen!

Morgonen scenario!
Jag ska försöka duscha medans den lilla ligger i sängen och hela tiden spottar ut sin napp och börjar vrålskrika så jag ett antal gånger får springa ur duschen dyngsur för att stoppa in nappen igen. Smtidigt som den stora killen vill se Alvin och gänget på dvd, så han rycker ut alla sladdar bakom tven för att försöka få dvdn att funka "vilket såklart inte får igång filmen, så han blir vansinnig"! Till slut struntar jag i dom båda, går in i duschen och ignorerar skriken från dom båda!

Åå livet är härligt!

Jag är förälskad!

I denna helt underbara och vackra kvinna!


Nicki Minaj!! Hon vet hur man gör musik, och hur man lockar publik! Senast jag kände så här för någon senast, var för Lady Gaga! Och Nicki Minaj är vår nästa tids Lady Gaga!

Tur att det snabbt kan vända!

Fan också hade inte gått ner något på en vecka, när jag vägde mig igår när ja var med lilltjejen på bvc! Så deppig jag blev!! Jag som har vart ute så mycket o gått!!!

Tur att de snabbt kan vända! För när jag kom till dagis idag sa en förälder där - Oj så smal du blivit, speciellt i ansiktet! Haha ja det var ju en liten tröst iallafall, kankse har blivit lite smalare trots allt ;P


RSS 2.0